KAYSERİ / MELİKGAZİ - Hoca Yusuf Erdem Ortaokulu

Nis

6. sınıf öğrencilerimiz Bireysel Farklılıklara Saygı etkinliğinde Psikolojik Danışman Yasemin KAYNAR ile bir araya gelerek, farklılıklara saygı ve arkadaşlık konusunu işlediler. Etkinlikte her bireyin birbirinden farklı olduğu ve farklılıklara karşı saygılı olmaları gerektiği, ön yargısız arkadaş edinme becerilerini nasıl geliştirecekleri üzerine sohbet ettiler. Daha sonra sınıf arkadaşlarının özelliklerini birbirlerine anlatarak ‘Bil Bakalım Ben Kimim’ oyunu ile eğlenceli vakit geçirerek her insanın tıpkı parmak izleri gibi birbirinden farklı ve özel olduğunu bu etkinlikle pekiştirdiler.

Mrt

Öğrencilere okul psikolojik dannışmanı Sema GAYYUR tarafından 5. sınıf ve 6. sınıflara yönelik  Bireysel Farklılıklara Saygı ve Atılganlık semineri verildi.

Mrt

VELİLERİMİZE OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMANI SEMA GAYYUR TARAFINDAN  ERGENLİK,OKUL BAŞARISINI ARTTIRMA ,ANNE BABA TUTUMLARI ,AKRAN ZORBALIĞI HAKKINDA VELİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

Şbt

Okul Psikolojik Danışmanımız, Şerife YOGURTCU tarafından 7. ve 8.sınıf öğrencilerimize "Verimli Ders Çalışma Teknikleri " konusunda seminer verilmiştir.

Şbt

PSİKOLOJİK SAĞLAMLILIK SEMİNERİ VERİLDİ .

Şbt

5. sınıf öğrencilerine okul psikolojik danışmanımız Sema GAYYUR tarafından mahremiyet eğitimi,sınır koyma, duygu farkındalığı seminerleri verilmiştir.

“Geleceğin Sanat Yıldızları” eTwinning projesi

Ock

Bugün Hoca Yusuf Erdem Ortaokulu Anasınıfı B gurubuna okul psikolojik danışmanımız Sema Gayyur Mahremiyet adlı konu ile alakalı etkinlik yapmıştır.

Ara

Okul rehberlik servisimizin öğrencilere yönelik yaptığı AKRAN ZORBALIĞINA HAYIR proje çalışması...

Kas

Bu hafta Rehberlik servisi olarak Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Sema Gayyur 5.sınıflara yönelik Snellen göz tarama testi yapmıştır .

Nis